Wie is Leonie?

Ik ben Leonie, manifesting generator 2/4 (Wijze Kluizenaar/Opportunist). Wat ik het leukste vind om te doen is (complexe) zaken doordringen tot de kern, helder en inzichtelijk maken en creatieve handvatten creëren om er verder mee te kunnen! Daarnaast hou ik van gezond en lekker eten, moestuinieren en creatief bezig zijn.
 
Na jarenlange ervaring in  visuele communicatie en merkstrategie (als 'de Merkarchitect'), waar de focus lag op maatschappelijke thema's en (persoonlijke) ontwikkeling, voelde ik dat ik meer voldoening zocht in mijn werk. Ik wil echt met mensen werken en impact hebben op hun individuele leven, meer met de natuur in contact zijn en met gezonde voeding bezig zijn. Zo ontstond Liefde voor Groei! Groei van de mens en van natuur. Het mooie is dat ik zowel voorheen als nu mijn talenten inzet, maar dan op een manier die past bij waar ik voor sta!
leonie haas
leonie haas
human design reading
human design reading

Ik ben een creatieve, daadkrachtige en veelzijdige bouwer (Manifesting Generator). Als Wijze Kluizenaar en Opportunist (profiel 2/4) ben ik een natuurtalent in veel dingen, vind ik het fijn om op mijzelf te zijn en lekker creatief te zijn én deel ik graag mijn kennis en verbind ik mij met anderen om via mijn netwerk kansen te creëren en pakken, voor mijzelf en anderen.

Mijn kracht zit in mijn enthousiasme en diepgang, nieuwe dingen van de kant krijgen, met zachte hand zaken opschudden en levenskracht stimuleren, inzicht geven en transformatie brengen in het leven van mijzelf en anderen. Vanuit mijn luisterend oor en intuïtieve inzicht help ik met liefde anderen op hun levenspad (Vessel of Love). Omdat iedereen het waard is en een waardevolle bijdrage heeft aan het grote geheel! 

Persoonlijke ont-wikkeling

Ik doe graag aan persoonlijke ontwikkeling en heb dan ook vele dingen gedaan. Van verbonden ademen tot alternatieve holistische therapieën, het volgen van workshops, retraites en een opleiding intuïtieve ontwikkeling, bijwonen van ceremonies en het gebruik van plantmedicijnen. Het waren allemaal puzzelstukjes die mij hebben geholpen inzicht te krijgen in mijn levensverhaal, 'trauma's', belemmerende overtuigingen en kindpijnen en deze te transformeren. Een proces dat altijd onderdeel is en blijft van het leven, steeds weer in andere laagjes. Dit maakt dat ik met mijn ervaring en inzichten graag andere mensen wil helpen. Ik gun iedereen de beste versie van zichzelf!
 
Zo kwam ik ook op Human Design terecht. Human Design trok in 2022 mijn aandacht en enthousiasme, ik werd erdoor gegrepen! Wat een prachtig en waardevol systeem. Het laat zien we je van nature bent, waar je kwaliteiten liggen, hoe jouw energie werkt en ook waar mogelijke valkuilen en conditioneringen kunnen zitten. Een zeer waardevol en inzichtelijk instrument voor zelfontwikkeling.
 
Voor wie wil geef ik een uitgebreide reading. Dat betekent dat ik het complete plaatje voor je uitzoek en niet alleen de basis elementen. Juist het geheel en de samenhang van alle elementen creëren de diepgang, context en kracht en maken dat er bij jou kwartjes kunnen vallen. De reading geef ik geheel op eigen creatieve wijze. Ik kan je veel vertellen over je type, strategie, autoriteit, profiel, poorten en kanalen, je zielsmissie en meer. Ik duik met jou je design in en help je inzicht te krijgen in wie jij van nature bent en hoe jij in je kracht staat! 

Voeding, natuur en creativiteit

Ik hou ervan om goed voor mijzelf te zorgen. Zowel mentaal als energetisch en fysiek. Gezond én lekker eten hoort daar zeker bij. Wat ik maak is doorgaans glutenvrij, vegetarisch of veganistisch, biologisch en vrij van geraffineerde suikers. Ik gebruik geen recepten en doe alles op gevoel! 
 
Naast lekkere gezonde voeding hou ik ook van moestuinieren. Ik doe mijn best uit eigen moestuin te leven van groenten, fruit, kruiden en prachtige eetbare bloemen. 
 
Daarnaast ben ik ook super creatief! Ik hou creatieve werkwijzen en tools ontwikkelen, (neurografisch) tekenen, creaties maken van gevonden natuurschatten, moodboards e.d. maken, oude meubels opknappen en meer. Ik maak graag dingen zelf!
 
Met al mijn ervaring, kennis en creativiteit help ik je graag op een leuke, laagdrempelige en waardevolle manier. Voel je welkom!
gezonde voeding
gezonde voeding