UITGEBREIDE HUMAN DESIGN READING

De wijsheid zit
in je lichaam!

Hoe is het met jouw lichaamsbewustzijn? Vertrouw je op de signalen die je lijf je geeft? Weet je hoe jouw energie werkt? Hoe jij jouw talenten optimaal inzet? Of waarom je tegen bepaalde patronen aanloopt? Laat alle prikkels van buiten los en keer naar binnen. Check in bij jezelf. Wat is er te ervaren? Wat weet je allemaal al? Alle wijsheid is aanwezig! Ik help je graag (her)ontdekken en vanuit je ware natuur, jouw kracht, te leven!

 

Human Design is een tool voor zelfontwikkeling en kan helpen (nog) beter inzicht te krijgen in wie je van nature bent. Het geeft handvatten om hier (weer) contact mee te maken. Het is een bijzonder inzichtelijk en diepgaand systeem. Op een laagdrempelige en creatieve manier neem ik je graag mee door jouw blauwdruk. Leer jezelf weer kennen en omarmen en kom in jouw flow!

Animatie human design
Animatie human design

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Aandacht, diepgang en creativiteit.

Ik ga voor kwaliteit en menselijkheid. Daarom geef ik alleen persoonlijke 'deep dive' sessies.

Alle aandacht voor jou, voor wie je bent, voor je vragen, je inzichten en alles wat voorbij komt.

En je krijgt jouw Human Design boek (pdf) cadeau na afloop. Zodat je er écht mee verder kunt!

animatie Human Design

Mijn visie

Ik geloof in kwaliteit en menselijkheid. Daarom geef ik alleen uitgebreide persoonlijke sessies. Geen basis reading maar een Deep Dive, omdat juist de samenhang van alle aspecten het vuurwerk maakt! Naast jouw design kijk ik ook vóórbij jouw design, naar wie jij nu bent. Wat is jouw levensverhaal? Welke overtuigingen, ervaringen, talenten of 'trauma's' zijn onderweg ontstaan? Wat speelt er in je dagelijks leven? Hoe kan je het integreren in je werk of bedrijf? Ik neem de tijd voor jou!

Human Design is diepgaand en vraagt een persoonlijke interpretatie voor jouw leven, die je wat mij betreft niet zelf uit een rapport kunt halen. Ik help je hier graag bij en geef je praktische handvatten. Zo kan  je er zelf ook écht iets mee doen en jouw leven leven!

human design reading

Persoonlijke sessie

 • Warme ontvangst, even landen...
 • 2,5 uur liefdevolle aandacht
 • Uitgebreide Human Design reading
 • Inclusief jouw uitgebreide Human Design boek* (pdf)
 • Audio opname (mp4)
 • Locatie Voorthuizen
 • € 200 (particulier, in btw)
  € 250 (zakelijk, ex btw)

  minima mogen contact 
  opnemen voor mogelijkheden,
  ik sta open voor ruil-diensten.

* In jouw HD rapport staat nog veel meer verdiepende informatie die ik tijdens de sessie niet benoem. Zo heb je een compleet beeld en nét die informatie die maakt dat kwartjes vallen en je verbanden kunt leggen. Ik hou ervan dat dingen kloppen en goed zijn!

creatief

Creatieve werkwijze

 • Ik gebruik een unieke zelfgemaakte kaartenset 
  In ontwikkeling...
 • Veel illustraties
 • Behandelde onderdelen: Achtergrond, Type, Strategie, Autoriteit, Signalen (kracht en valkuilen), Profiel, Definitie, Centra, Kanalen en Poorten (kwaliteiten), Incarnatie kruis (zielsmissie), North & South node (waar kom je vandaan en waar ga je naartoe in je leven).
 • Daarnaast werk ik een samenvatting voor je uit die je handvatten geeft
  én bijpassende affirmaties.

Ook leuk: geef een cadeaubon!

cadeaubon human design

human design reading

Jouw Human Design Boek

 • In ontwikkeling...
 • Een geprinte versie van jouw reading ingebonden als mooi boekje.
 • Handig en fijn om na te lezen en te delen met anderen.
 • Alleen te bestellen met een persoonlijke reading
 • € ....
human design reading

Jouw unieke kaartenset

 • In ontwikkeling...
 • Een speelse mooi vormgegeven kaartenset over jouw Human Design
 • Leuk om met anderen te bespreken, zeker als zij ook een set hebben!
 • Handig op zakformaat
 • € .....
human design reading

Jouw unieke poster

 • In ontwikkeling...
 • Een mooie poster met de kern van jouw Human Design.
 • Een fijne zachte reminder om jouw leven te leven!
 • Ook mooi als cadeau.
 • € ....
Ik heb onlangs een hele waardevolle Human Design reading van Leonie ontvangen. Leonie is een zeer betrokken, warm en integer persoon. Ze legt met veel aandacht en liefde, zeer helder uit. Tijdens de reading stemde ze steeds af om te kijken of ik nog informatie op kon nemen en hielp mij door de juiste vragen, de informatie te integreren. Bizar, dat ik tijdens de reading regelmatig mezelf als kind zag en dat ik toen van nature mijn profiel leefde. Zo kon ik veel dingen direct plaatsen... Heel waardevol vind ik het bestand wat ik heb ontvangen, waarin mijn persoonlijke profiel grondig is uitgewerkt. Deze is makkelijk te begrijpen en prachtig geïllustreerd. Ik pak deze er regelmatig bij als ik ergens in vastloop of als tool om mij te helpen om volgens mijn energie - mijn Strategie en Autoriteit - te leven. Dit geeft mij zo veel inzicht. De reading en het document zijn een mooie richtingaanwijzer op het pad naar- en met mezelf. Dank je wel hiervoor lieve Leonie!

De Human Design Beleving

Human Design Beleving methode
Human Design Beleving methode

BELEVING

Een hele waardevolle toffe creatieve methode die je jouw Human Design laat doorleven, je inzichten en handvatten geeft!

Voor particulieren organiseren we een dag waarin je aan de slag gaat op een creatieve, laagdrempelige en verdiepende manier.

Je gaat jouw Type, Strategie, Autoriteit, Centra, Profiel en Flow (not-self/self) doorleven en gaat naar huis met een bak aan beleving, inzichten en creatieve uitingen!

Voor coaches, therapeuten en professionals die al met Human Design werken hebben we een creatieve methode ontwikkeld, waarmee je de verdieping in kunt met cliënten. Per sessie diep je 1 onderdeel uit. Daarvoor hebben we een toolbox ontwikkeld.

Lees er meer over op www.dehumandesignbeleving.nl 

In een tipi in een natuurlijke omgeving in Gelderland.

TRY-OUT: 5 juli 2024 (VOL)
maandag 9 sept 09.30 - 17.00 - voor coaches / therapeuten / HD professionals

Ervaringsgerichte Workshops

Om meer te begrijpen en ervaren over Human Design geef ik kleinschalige workshops.

Deze zijn ervaringsgericht (veel oefeningen en opdrachten) en aangekleed met theorie en achtergrondinformatie.

Een leuke laagdrempelige manier om kennis te maken en te proeven van jouw design!

Ik geef de workshops in een yurt of tipi in een natuurlijke omgeving in Gelderland.

Data: 17 en 18 april 2024 (VOL)
24 juni (VOL)

Meer informatie en nieuwe data volgen!

30-uurs individuele retraite

Her-inner jouw Natuurlijke Kracht!
Ben je op zoek naar een fijne diepgaande retraite voor jezelf,

met individuele liefdevolle aandacht, maatwerk opdrachten en waardevolle inzichten en handvatten?

 

Ik organiseer samen met mijn vriend Bas 30-uurs retraites, waarbij een uitgebreide Human Design reading het startpunt is. Lees er hier meer over! https://hipsy.nl/event/66411-her-inner-jouw-natuurlijke-kracht-30-uurs-retraite-individueel 

Leonie, ik wil je hartelijk bedanken voor de bijzondere reading. Het was echt fascinerend (en een tikkeltje verrassend) om te zien hoeveel herkenning ik vond in het model dat je presenteerde. Met jouw geduldige aanpak en onderzoekende houding nam je echt de tijd om alles samen grondig te verkennen. Ik denk dat ik er in de loop van de tijd een hele hoop uit kan halen om een aantal persoonlijke eigenschappen beter te begrijpen en in het juiste perspectief te plaatsen.
Natuurlijk kun je online een Human Design rapport bestellen, maar veel leuker en waardevoller is het om bij Leonie een reading te doen! Leonie licht in een uitgebreid gesprek jouw volledige design toe. Ze neemt echt de tijd voor je, waardoor het design veel meer bij je gaat leven en je ook alle ruimte hebt om er op te reflecteren en vragen te stellen. Ondanks dat ik zelf al eerder had kennisgemaakt met Human design, kreeg ik toch veel nieuwe inzichten, omdat ik nu het hele plaatje kreeg. Ook zorgt Leonie goed voor de innerlijke mens, met een heerlijk stukje zelfgemaakt bananenbrood en thee met verse kruiden uit de tuin. Ik kan de HD reading bij Leonie dan ook zeker aanraden!